Om Select

Om Select

Select IFA är vårt arbetsnamn  men bolaget heter  Select IFA & Partner. Företaget ägs till lika stora delar av David Andersson och Tobias Ring.

Gemensamt för oss som arbetar på Select IFA är att vi har en fast övertygelse om att en oberoende aktör behövs på den svenska spar- och försäkringsmarknaden. Namnet Select kommer från engelskan och betyder ”välj”. Målsättningen är nämligen att vi ska kunna välja de bästa spar- och försäkringsprodukterna för våra kunder.

Vi har idag kontor i Norrköping och Stockholm. Dock är hela Sverige vårt arbetsfält och våra kunder är spridda över landet. Våra kunder är företag och privatpersoner. Select är ett litet bolag och vår ambition är att förbli en mindre aktör. Detta därför att vi då kan behålla våra korta beslutsvägar och väldigt lätt anpassa oss till förändringar på marknaden. Vi är övertygade om att det är till en fördel för dig som kund.  • ________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • © SelectIFA 2011   www.selectifa.se    Kontakt: 011-184410    info@selectifa.se